Do what you love, love what you do

Posted on: augustus 29, 2016 Posted by: Paul Veth Comments: 0

Do what you love, love what you do

Ik kwam deze quote tegen bij de mensen van Power of Positivity en dacht: ‘wauw!!’ Dat is het ja! Als je voor deze drie dingen iets kan vinden wat je echt als hobby kan beschouwen dan heb je volgens mij een super leuk leven!

Coach Breda

leukste leven

Zelf ben ik al een tijdje onderweg om een leven te creëren wat voor mij het leukste leven is. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat als doel heb, maar ondertussen erg van de weg er naartoe aan het genieten ben. Ik ben op meerdere vlakken lekker aan het spelen en onderzoeken wat ik nou echt het leukste vind om te doen. Waarbij gezegd moet worden dat dat spelen soms serieus is op mijn werk, of soms speel ik met woorden in mijn blogs. Ik ben van mening dat we nooit moeten stoppen met spelen, zo leren we namelijk. Terug naar waar ik het over wil hebben. Het leukste leven creëren is iets wat veel mensen willen, maar wat vaak niet helemaal uit de verf komt. Wees niet getreurd, ik ben een boek aan het schrijven om je op weg te helpen, en tot die tijd kan je veel uit mijn blogs halen, hopelijk heb je er iets aan! 

Fitness

In deze quote staan drie dingen die heel erg belangrijk zijn voor een super leuk leven. Namelijk inkomsten, beweging en creativiteit. Ik geloof erin dat we dit allemaal nodig hebben, dus waarom zou je dan niet voor alle drie iets zoeken wat je leuk vindt. Ik moet eerlijk bekennen dat ikzelf nog aan het worstelen ben met het deel beweging. Nu doe ik fitness omdat dat effectief is, maar super leuk vind ik dat niet. Dus ik houd me warm aanbevolen voor andere vormen van beweging. Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat inkomsten het belangrijkste zijn van deze drie. Die is vaak ook het lastigste te verwezenlijken.

Coach Breda

Inkomsten

Ik geloof echter dat er veel meer kansen zijn dan die mensen benutten. Ik geloof in mogelijkheden. Dus ik zou je toch eens willen adviseren om erover na te denken om iets te zoeken wat je hobby is waar je ook geld mee kan verdienen. Dit is misschien niet de eerste hobby die in je opkomt, zoals schilderen, schrijven of wandelen. Maar misschien zijn er echt wel beroepen die je super leuk lijken maar waar je nooit echt goed naar gezocht hebt. Misschien geloof je er niet in dat die mogelijkheden er zijn. Ook een combinatie van meerdere inkomsten is natuurlijk mogelijk. Weet je dat de meest succesvolle mensen drie manieren van inkomsten hebben? Dat is echt zo! Dus zoek dat voor jezelf maar eens uit.

Beweging en creativiteit

Beweging is dus ook zo’n ding. Zoek iets wat je echt leuk vindt en wat bijdraagt aan je doel. Alleen als je daar een combinatie van kan vinden zal je het lang volhouden en er ook energie uit halen. Als je iets doet wat je niet zo leuk vindt maar je haalt er je doelstellingen altijd mee zal je het ook volhouden, maar met minder plezier. Misschien kan je iets vinden met een betere balans.

En het derde wat er staat is creativiteit. Ik geloof erin dat iedereen dit in meer of mindere mate nodig heeft. Iedereen vindt het leuk om creatief bezig te zijn, al is het alleen al om oplossingen voor problemen te vinden. Dan voel je je de koningin te rijk als je dat is gelukt. Door creativiteit stijgt je geluksgevoel ook, je voelt je namelijk vrijer en als je vrij bent voel je je gelukkiger.

Ik ben heel erg benieuwd hoe deze drie hobby’s in jouw leven aanwezig zijn en of je er eigenlijk wat in zou willen veranderen. Deel het hieronder met me. Ook ben ik vooral benieuwd naar de tips voor beweging, want dat is ook voor mezelf nog een leuke uitdaging.

Volg me op Facebook voor meer blogs en quotes.

Leave a Reply:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: