GEZOCHT: Nieuwe uitdaging

Posted on: september 13, 2016 Posted by: Paul Veth Comments: 0

GEZOCHT: Nieuwe uitdaging

Daar zit ik dan, net een klap in mijn gezicht gekregen. De locatie (1ste lijn en save) waar ik werk gaat sluiten, dus weg zekerheid, weg collega’s, einde van het hoofdstuk. Er wordt aan mij gevraagd wat ik ervan vind. Zelf zie ik het als een nieuwe kans, ook al heb ik een knoop in mijn maag. Maar oh wat vind ik het erg voor mijn team, en alle andere collega’s. Ik weet meteen dat sommige collega’s het heel erg zwaar gaan krijgen. Dat maakt me erg verdrietig :’(

Coach BredaNieuwe kans

Zoals ik al schrijf is het voor mij een nieuwe kans, maar wat ga ik doen? Dat is een groot vraagteken, want ik vind zoveel dingen leuk! Ik ben multipassionate. Ik ben iemand die graag start met nieuwe dingen, ik ben creatief, schrijf graag, denk veel na over hoe dingen anders kunnen en ik help heel erg graag andere mensen. En dan heb ik al zoveel gedaan waar ik dus affiniteit mee heb. Een opsomming van de dingen die ik nog steeds leuk vind: filosofie, psychologie, coaching, schrijven, bloggen, sales, marketing, dance industrie,  horeca, service, positief denken, fotografie, gadgets, onderwijs, management. Ik kan alles, ik hoef het alleen nog maar te leren 😉 Genoeg nieuwe kansen zou je denken.

Uitdaging

De grote uitdaging voor mij is dus om iets te vinden wat bij mij past, waar ik mijn volledige potentieel kan benutten en waar ik niet in een patroon word gestopt waar al snel andere routinematige werkzaamheden bij komen. Ik hoop intern iets anders te vinden, want KPN is een groot bedrijf en dat is lekker makkelijk. Echter is lekker makkelijk niet altijd het beste of het leukste. De komende tijd besteed ik dus veel tijd aan het zoeken naar een nieuwe uitdaging wat op zichzelf dus al een leuke uitdaging is.

Uitnodiging

Dit is meteen een uitnodiging aan iedereen die dit leest om dit zoveel mogelijk te delen of zelf eens na te denken of jij, of iemand in je omgeving, misschien iets weet voor mij. De beste manier om een nieuwe baan te vinden is om je eigen netwerk in te schakelen. Bij deze dus de uitnodiging, delen is lief! 🙂

Contact: info@paulveth.com
Blogs: http://blog.paulveth.com/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/paul-veth-39506b26

Coach Breda

Help mijn collega’s

Tevens is dit een uitnodiging om hieronder vacatures te delen. De mensen uit mijn team, allen gedreven klantenservice medewerkers met veel ervaring en veel kwaliteiten, zoeken natuurlijk ook naar een nieuwe uitdaging. Zij zijn met name opzoek naar een klantenservice baan in de omgeving van Breda, dus als je hen kan helpen ben ik je zeer dankbaar!

Volg me op Facebook voor meer blogs en quotes.

Leave a Reply:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: