Winter: tijd voor bezinning

Posted on: februari 2, 2017 Posted by: Paul Veth Comments: 1

Winter: tijd voor bezinning

De winter is een tijd voor bezinning. Waar de natuur zich terugtrekt om dan tijdens het voorjaar weer te starten met een nieuwe cyclus proberen wij altijd maar door te gaan. Zoals jullie hebben gemerkt is dit mijn eerste post weer sinds lange tijd. Ook ik had behoefte aan een tijd van rust en bezinning. En dat heeft me goed gedaan. Het pad wat ik wil gaan bewandelen ligt nu helder verlicht voor me. Ik zit in mijn flow en merk dat alles dezelfde kant op gaat.

De belangrijkste beslissing die ik heb genomen is dat ik Paul Veth Coaching voorlopig in de koelkast zet. Waar het eerder een droom was om dat tot een succes te maken ben ik erachter gekomen dat ik zelf eerst nog andere stappen wil zetten alvorens ik daar volledig mee aan de slag wil gaan, op een manier die goed voelt. Dit is geen eenvoudige beslissing geweest, om (voorlopig) afscheid te nemen van iets waar ik al zo lang naartoe werk voelde heel zwaar. Het heeft me wel doen inzien dat het overdenken en vooral het invoelen erg waardevol is. Nadat ik deze beslissing voor mezelf heb genomen klikte de rest als puzzelstukjes in elkaar…

Mijn pagina op Facebook zal ik aanhouden en zo nu en dan eens wat delen. Ik zal vaker blogs en video’s van inspirerende mensen delen, en uiteraard zal ik zelf ook weer wat schrijven. De puzzelstukjes die ik benoem zal ik ook zeker delen met jullie, wanneer de tijd rijp is en ik het gevoel heb dat het van toegevoegde waarde kan zijn voor anderen.

Dit voelt als een nieuw begin waardoor het onwennig aanvoelt om weer iets te plaatsen. Ik laat me verwonderen door alles wat op mijn pad gaat komen.

1 people reacted on this

  1. Good luck Paul!
    Everything will be great!
    2017 is the year of changes…. One day your time will come, and may be your idea will come to something more unique. In any case, you need to do what your heart is telling you. Most importantly, don’t apologize to anyone, not to me and not in front of other readers that you’ve made a decision. All the closest people definitely will support you whatever you chose. Hug you!

Leave a Reply:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: